POSTUP VRACENÍ VSTUPNÉHO – CB systém

POSTUP VRACENÍ VSTUPNÉHO - CB systém

Vážení zákazníci,

vstupné za zakoupené vstupenky a eVstupenky na představení Otáčivého hlediště v Českém Krumlově řeší výhradně Jihočeské divadlo 

kontakt: pokladna@jihoceskedivadlo.cz, tel: 386 356 925. 

Na základě mimořádných opatření nařízených vládou a uzavřením prodejních míst, můžete vstupenky za zrušená představení, které jste zakoupili na prodejních místech (netýká se eVstupenek), vracet elektronicky. Vrácení proběhne na základě scanu (fotografie) vstupenek a zaslání čísla účtu na e-mailovou adresu cbsystem@c-budejovice.cz.

Upozorňujeme, že vstupné bude vráceno zákazníkovi pouze jednou! V případě, že by zákazník zaslal vstupenky elektronicky a zároveň je chtěl vrátit na prodejním místě, platí ta varianta, která bude v systému provedena jako první.

Pokud jste si zakoupili eVstupenku, jste o možnosti vrácení vstupného kontaktováni automaticky organizací, pod kterou představení patří. I nadále platí, že vstupenky na představení Jihočeského divadla lze vracet až den po nekonání plánovaného představení – více v tiskovém prohlášení Jihočeského divadla na www.jihoceskedivadlo.cz.

Vážení zákazníci, zakoupené vstupenky a e-Vstupenky na Otáčivé hlediště v Českém Krumlově bude vracet výhradně Jihočeské divadlo. Vstupenky zakoupené na prodejních místech bude možné vracet až po otevření pokladny Jihočeského divadla. 

Podobné příspěvky

Zobrazit všechny aktuality