Přihláška pódiová vystoupení Bamboška 2016

Přihláška pódiová vystoupení Bamboška 2016
8. 2. 2016
admin

Vážení přátelé,

 

přijměte naše nejupřímnější pozvání na akci pro děti a mládež s názvem „Bamboška 2016“, největší společnou prezentaci činnosti spolků dětí a mládeže. V Českých Budějovicích akce proběhne ve dnech 20. – 21. 5. 2016 (pátek – sobota).

 

Akce se stejně jako v minulých letech koná u Sportovní haly v Českých Budějovicích. Chtěli bychom opět oslovit a pozvat co nejvíce souborů tanečních, hudebních, recitačních, dramatických, sportovních aj., které svým vystoupením obohatí, zpestří a oživí program celé akce. Jako v předchozích letech bude opět zajištěno zastřešené stabilní podium (délka 8 m, hloubka 6 m, výška 80 cm), zastřešený divácký prostor před podiem a profesionální zvukařské vybavení.

 

Nejde o perfektní umělecký výkon, ale o to představit se široké veřejnosti. Pro mnohé účinkující se většinou jedná o první vystoupení na pódiu před diváky. V příloze Vám zasíláme přihlášku k účasti na pódiových vystoupeních. Dovolujeme si Vás požádat o vyplnění přihlášky s konkrétním popisem vystoupení a zaslání nejpozději do konce dubna 2016 na adresu: Agentura Kultur – Kontakt, Krajinská 7, 370 01 České Budějovice nebo emailem na: mares@kultur-kontakt.cz.

 

Věřím, že jste si datum poznamenali do kalendáře a těšíme se na setkání na Bambošce.

 

Miroslav Jetel Mareš – moderátor

 

ZDROJ

 

Podobné příspěvky

Zobrazit všechny aktuality